Lord Mercutio Talowia

Happy officer

Description:

Son till Fortunus numera avlidna faster, en utifrån glad och öppen person med en förkärlek åt amasek och skvaller.

Mercutio vet precis hur han ska bete sig på en gala för att få så mycket uppmärksamhet som möjligt och stå i centrum.

Men det är inte det enda om Mercutio. Han vet även hur han ska bete sig för att försvinna i mängden, bli osynlig för sina vänner och fiender.

Han kan ta sig in på vilken social tillställning och passa in, en förmåga endast hans närmaste familjemedlemmar känner till.
Många av hans familjemedlemmar använder ord som arsle, svin, lögnare, snorunge, bortskämd och opålitlig.

Det mesta av det är sant, opålitlig är en sanning med modifikation när det kommer till Mercutio. Den enda lojalitet Mercutio egentligen har är till familjen, även om innerst inne hos familjen så är ingen utom Augustus och Fortunus de enda som verkligen litar på detta.

Att ha en tränad lönnmördare och spion vid bordet är något familjen aldrig talar högt om och ingen i familjen trivs med Mercutios sätt att vara, något han inte bekymrar sig över då han vet vikten av att hålla skenet uppe.
Även om han själv inte är omtyckt av familjen så har han ett jobb att göra och han gör det, han gör bäst om han ger sken av att vara någon annan. En korkad, självupptagen ädling.
Något som är långt ifrån sanningen, den korkade ädlingen är en utav de bästa svärdsmännen ibland hus Talowias ranker, han är en otrolig inbrottstjuv och spion med kunskap om hur man överlever nästan alla tänkbara situationer.

Bio:

Lord Mercutio Talowia

House Talowia jerka1987